Het interieur van Jip opknappen.

Published on 29 April 2021 at 12:44

Het interieur van Jip kan wel een opfrisbeurt gebruiken. De indeling vinden we goed...so far....

We willen er graag een knusse bus van maken, zoals mijn vriendin in het zuiden zegt over hun camper onze "knusse bus". 

Zoals Jip er nu uitziet smacht ze naar wat vrolijke kleurtjes en warmte van gordijntjes, kussentjes en persoonlijke dingetjes , die het verblijf in Jip aangenamer maken. En natuurlijk de handigheidjes die je in een kleine ruimte kan creëren. Maar eerst eens begonnen met een kleurtje uitzoeken, nou dat was niet moeilijk daar ik verf over had van onze woonkamer. Olijf groen, een mooie warme kleur en niet te donker voor in Jip. zo gezegd, zo gedaan. Het is een begin....en gordijntjes naaien ga ik ook nog doen. 

Dus het kleurenpallet is het volgende.....de vloer is okergeel vinyl, en dat blijft liggen. Handig schoon te maken en niet te glad voor 12 hondenpoten...Olijfgroen, houtkleur en okergeel, en beige ...zo ongeveer. 

 

Dit is het aanrechtje met 4 kastjes eronder, een klein koelkastje ( op zonne-energie ) met een lade erboven. 

Een 2 pits gasstel en een wasbak met kraantje......luxe he? 

Dit is de grote kast, met onderin de kachel/ boiler en boven een hang-gedeelte voor kleding en ( honden) jassen. Dat blauwe handvat word vervangen door iets anders, weet nog niet wat? 

En ik dacht deze stofjes te gaan gebruiken voor de gordijntjes, in ieder geval voor het keukengedeelte en als scheiding tussen de cabine en de rest.

 

We doen alles tussendoor maar hopen het voor 12 mei klaar te hebben. Want daarna gaan we lekker een lang weekendje weg. Naar Callantsoog...zee...my favorite....

En dan gaan we op 22 mei onze greyt.girls ophalen...Scarlett en Harper, 2 ierse greyhounds. 

Voor nu...stay safe and enjoy....


«   »

Add comment

Comments

There are no comments yet.